Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 494 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 494 Артикула.

Ефективен безчетков постояннотоков двигател от Makita

Ефективен безчетков постояннотоков двигател от Makita

Надежден двигател за непрекъсната работа
Използването на безчетков двигател води до намаляване на силата на тока, която причинява отделянето на топлина. Това, от своя страна, понижава температурата на повърхността на корпуса дори при непрекъсната работа в тежки условия. 

 

По-продължителна работа с едно зареждане на батерията
Безчетковите постояннотокови двигатели са много по-ефективни и осигуряват по-стабилно производство на енергия. Те са специално разработени за по-продължителна работа с едно зареждане на батерията.Акумулаторните батерии с по-продължителен срок на експлоатация осигуряват по-ниски цени на акумулаторните инструменти.

 

Безчетков постояннотоков двигател
Двигателят не се нуждае от техническа поддръжка, поради липсата на четки. По-ефективно производство на енергия в сравнение с четковите двигатели, тъй като тя не се губи при триене. По-ниска сила на тока, която води до намаляване на отделянето на топлина и осигурява по-продължителна работа с едно зареждане на батерията.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.