Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Жилетки сигнални

В категория жилетки сигнални в онлайн магазин Баш Майстора ще разнообразие от  вискокачествени сигнални жилетки на достъпни цени.

 

Сигналните жилетки, познати още като светлоотразителни жилетки се използват на места, където има рискове свързани с намалена видимост или липса на видимост от разстояние. Сигналните жилетки се използват от професии като полицаи, митничари и строителни работници, които трябва да покажат присъствието си на пътното платно или на места с много хора, където трябва да се забелязват лесно. Сигналните жилетки намират най-широко приложение и при работещите в складови помещения и в условията на ниска видимост, също така е препоръчително да се носят и от мотористи и велосипедисти с цел предотвратяване на пътнотранспортни произшествия.

 

Светлоотразителните жилетки се поставят върху облеклото – независимо дали е работно или не. Всички сигнални жилетки разполагат със светлоотразителни ленти, които най-често са с ширина 5 см., изработени от материал, който отразява и най-малкия лъч светлина с цел носещия ги да бъде забележим. Важно е да отбележим, че всички модели сигнални жилетки се произвеждат с цел спасяване на човешкия живот.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете светлоотразителни жилетки, които са изработени от тънка полиестерна материя, която да пропуска въздуха, за да не води до запарване. Предлагат се в размери - ХЛ, ХХЛ и универсален в сигнално оранжев или сигнално зелен цвят.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете жилетки сигнални с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.