Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Заключващи устройства

В категория „заключващи устройства“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от всякакви модели катинари на ниски цени.

 

Катинарът е универсално мобилно средство за защита, което представлява заключваща система. Често се използва за заключване на врати и помещения на места, където монтирането на брава е невъзможно или ненужно. Освен за входни врати на къщи и дворни врати, с тях може да се заключват велосипеди, куфари, пощенски кутии, шкафове, чанти, дори и тефтери тип дневник. Многостранното им приложение определя и тяхното разнообразие. Произвеждат се от различни метали – инокс, месинг, стомана, цам, като някои са подходящи за вътрешни, други за външни условия.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете катинари с късо или дълго рамо, както и със скрито рамо, което предотвратява евентуалното му прерязване. Разполагаме и с модели с код (шифър), вместо с ключ.

 

Катинарите с месингово тяло са едни от най-често използваните. Te са устойчиви на корозия, но са меки и най-лесни за разбиване. Разполагаме и с модели с шифър, с дълго рамо и влагозащитни като повечето от тях са стандартен отворен тип. При нас ще откриете и няколко модела - полузатворен тип, които са доста по-трудни за разбиване и са с по-висока степен на защита. Водоустойчивите катинари са предназначени за използване на открито, заради специалното им термозащитно покритие и капачка, която предпазва отвора за ключа от влага и замърсявания. Моделите с менсингово тяло с дълго рамо са производство на AMIG NIZA с двойно заключване и се предлагат във варианти - 30, 40 и 50 мм, в комплект с 2 броя ключове.

 

Месинговите с право рамо са с конструкция, осигуряваща висока степен на защита - катинар AMIG NIZA200 60 мм и 75 мм в комплект с 2 ключа от никелиран месинг. Месинговите катинари с право рамо, благодарение на използваните висококачествени материали и изключителната им форма, практически не могат да бъдат разбити с инструменти при кражба или влизане с взлом.

 

Катинарите с иноксово неръждаемо тяло са едни от най-популярните видове от отворен тип. Те са предпочитани, защото не са взискателни към мястото за монтаж. Моделите с неръждаемо тяло, които ще откриете при нас са - производство на AMIG 60 50 мм и AMIG 61 40 мм, с подсилено рамо, никелирано покритие и в комплект с 2 ключа от никелиран месинг.

 

Катинарите с тяло, изработено от ЦАМ - сплав от цинк, алуминий и мед са с черно декоративното покритие, производство на TOPSTRONG и се предлагат в размери: 20, 32, 38, 50, 63 и 75 мм.

 

Катинарите със шифър (заключващ механизъм) са с тяло от месинг, при които скобата е от хромирана стомана, а шифърът е комбинация от 3 числа с 1000 възможни комбинации.

 

Стоманените катинари са с най-висока степен на защита и много трудно биха могли да бъдат отворени чрез разбиване или взлом. Те се използват за охрана на важни помещения, тежки са и са много здрави и сигурни.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.