Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Замби

Замбата е инструмент, който не би трябвало да липсва в нито една занаятчийска или домашна работилница. Обикновено е направена от хром-ванадий или въглеродна стомана и се предлага в стандартен вариант и във вариант ударни замби със странично изхвърляне.

 

Замбите за точни отвори с помощта на ударно пробиване са подходящи за кожи, синтетични плоскости, картон и хартия. Използват се за рязане на меки пластмасови материали. Произвеждат се с различни диаметри. Може да изсечете с чук или преса. Ръчните замби представляват цилиндър с отвор от единия край и ударник от другия. Отворът е заточен с остър режещ ръб. Повечето замби имат отвор, през който може да се извади или избута изсечения материал с кръгла форма. Замбите се продават единично или в комплект.

 

Пробиването не винаги е подходящо за отвори в детайли, изработени от меки материали. Ако все още е възможно да се пробие пластмасата чрез регулиране на свредлото на най-ниската скорост, тогава са необходими други инструменти за изделия от каучук, кожа или картон. Това са щанци или замби.

 

Комплектите замби, които предлагат магазини „Баш Майстора“, са от най-високо качество на най-добрите марки в бранша. Използват се за направата на отвори в картон, кожа, текстил, гума и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.