Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 052 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 052 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Изолирбанди

Изолирбандът намира широко приложение - най-често се ползва от електротехници и други подобни професии. Той бива няколко вида- PVC, текстилен и каучуков. PVC лентата се използва за свързване, маркиране и ремонт на кабели, за външна изолация на кабели и проводници, за създаване на защитна обвивка. Може да се използва както на открити места, така и на закрити. Текстилните са предназначени за ремонтите на автомобила. Каучуковите ленти служат за електроизолация за свързване на кабели, уплътнение на ел. връзки срещу влага, уплътнение на краища на кабели за високо напрежение и др.

 

Електроизолационната лента 3M Scotch 23 19x0.76мм/4м служи за правене на муфи и глави (изграждане на основна изолация) за напрежение до 69 kV. Тя не изисква вулканизиране, има дълъг срок на съхранение и притежава отлични електроизолационни свойства. Издръжлива е на агресивни среди – бензин, масло, грес и др.

 

Изолирбандът 3М TEMFLEX 1500 19x1.5мм/20м – бял е предназначен за обща употреба. Има висока диелектрична якост и осигурява добра механична защита при минимален разход на материал. Прилага се на закрито и открито.

 

Изолирбандът 3М TEMFLEX 1500 19х1.5мм/20м – жълт се прилага при електрическа изолация за направа на муфи на всички видове проводници и кабели, предназначени за изолации при напрежение до 600 волта.

 

Изолирбандът 3M TEMFLEX 1500 19x1.5мм/20м – син е предназначен за обща употреба. Има висока диелектрична якост и гарантира добра механична защита при минимален разход на материал. Прилага се както на закрито, така и на открито.

 

Изолирбандът 3M TEMFLEX 1500 19x1.5 мм/20м – червен се прилага при електрическа изолация за направа на муфи на всички видове проводници и кабели, предназначени за изолации при напрежение до 600 волта.

 

Изолирбандът 3M TEMFLEX 1500 19x1.5мм/20м – черен е предназначен за обща употреба. Има висока диелектрична якост и гарантира добра механична защита при минимален разход на материал. Прилага се както на закрито, така и на открито.

 

Изолирбандът 3М 700 19х0.18мм/20 м – черен е с отлична устойчивост на абразия, влага, алкали, киселини, корозия на медта при различни атмосферни условия. Има защитно покритие за кабелни снаждания. Предназначен е за вътрешни или външни приложения.

 

Изолирбандът NITTO DENKO PVC 2313 50x0.13мм/10м (бял, черен) e електрическа изолационна лента за общо приложение, състояща се от PVC носител, покрит с чувствително на натиск лепило от естествен каучук. Широко използван за всички видове ремонти по кабели, цветна кодировка, сплайсинг и др.

 

Изолирбандът TESA TESAFLEX 53948 19x1.3мм/20м – черен служи за изолиране и възстановяване на електропроводници, както и за свързване, маркиране и ремонтиране на кабели.

 

Двойнозалепващи ленти, хоби ленти, ленти за апарат за връзване и др. може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.