Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за вързване на лозя и растения

Инструментите за връзване на лозя и растения, познати още като клещи за връзване на лозя и растения осигуряват бърза и лесна работа в градината. Уредите за връзване на лозя и растения са подходящи за връзване на лозя, домати, краставици, малини, капини, киви, цветя, лиани, висящи растения, високи градински култури и други растения, които се нуждаят от връзване в разсадници, овощни градини и в градинарството. Посредством тях се спестява работно време от 3 до 5 пъти по-бързо от конвенционалния метод.

 

Уредите за връзване на лозя и растения работят с два консуматива - лента и телчета, които се предлагат отделно. Телчетата служат за захващане на двата края на лентата.

 

Начин на работа:

  • Отворете пластмасовите капачета - кръглото за ролката и продълговатото за да прекарате лентата
  • Сложете ролката на място и прекарайте лентата
  • Затворете капачетата и оставете аванс на лентата
  • Отворете отделението за телчета и заредете телчетата, като внимавате с посоката им (крачетата трябва да сочат към срещуположната челюст)
  • Затворете отделението за телчета
  • Стиснете клещите плавно и леко, докато чуете щракване. В горния край на клещите има метална кукичка, която щраква и издърпва лентата

 

Инструментът вече е готов за работа, трябва само да пъхнете стъблото или клончето, което искате да закрепите. То ще издърпа лентата назад. Стиснете по-силно клещите и готово! Вече клончето е прикрепено с необходимата дължина лента.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете инструменти за връзване на лозя и растения с марка MAX. Уредите за вързване на лозя и растения MAX са предназначени за професионална употреба и работят с минимално усилие при натиск - с 50% по-малко от това при обикновените и са с 20% по-леки от стандартните модели. Механизмът "Scrap Free", с които разполагат предотвратява образуването на отпадъчна лента по време на работа. За безупречно функциониране на е препоръчително да се използват телчета MAX 604E-L или MAX 604C-L и ленти с дебелина 0.10 мм, 0.15 мм и 0.25 мм и с ширина 11 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.