Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за почистване на кабели и гофрирани тръби

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX служи за сваляне на изолацията на коаксиалните кабели (RG 58, RG 59, RG 52). Има пластмасов корпус, удароустойчив, с три вградени ножа. Влиза в употреба при сваляне на външно покритие на екраниращия слой и изолацията в един работен ход. Дълбочината на рязане може да се коригира индивидуално за всеки нож с шестостенен ключ. Разстоянието на ножовете остава постоянно.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX 0.3-1.00 мм e подходящ за тънки медни проводници с дебелина от 0.3 до 1 мм. Разполага с резач за кабела и блокиращ палец. Има ограничител на дължината. Корпусът е изработен от удароустойчива пластмаса. Прецизно сваля изолацията чрез постепенно настройване на инструмента към диаметъра на кабела.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX 4.5-10 мм може да почиства кабели със сечение 0.2, 0.3, 0.8, 1.5, 2.5, 4.0. Инструменталният профил е направен от подсилен със стъклено влакно полиамид. Инструментът е с пружина за отваряне и заключващ механизъм.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX 4.8-7.5 мм е подходящ за отстраняване на обвивката и изолацията на всички известни коаксиални кабели, както и за PVC-Flex. Той е с две отварящи се черупки, с пружина за отваряне и заключващ механизъм. Корпусът е от пластмаса, усилена със стъкловлакна.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX 8-13 мм e подходящ за почистване на всички обикновени обли и влагонепромокаеми инсталационни кабели с различни диаметри. Влиза в употреба в съединителни и разпределителни кутии. Има двойно покритие. Инструменталният профил е направен от подсилен със стъклено влакно полиамид.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX 8-13 мм е с иновативен, ергономичен захват за лесно отрязване и снемане по дължина на облицовката. Многокомпонентният дизайн със зона от мека пластмаса е подходящ за лесно боравене и сигурен захват. Прецизно отстранява обвивката и изолацията на всички стандартни кръгли, влагоустойчиви и коаксиални кабели. Има пружина за отваряне и заключващ се механизъм.

 

Инструментът за почистване на кабели KNIPEX над 25 мм е за премахване на изолация на кръгли кабели с диаметър над 25.0 мм. Премахва всички видове изолационни слоеве. Подходящ е за надлъжно и напречно рязане. Дълбочината на рязане може да се регулира до 5.0 мм.

 

Инструмент за рязане на гофрирани тръби KNIPEX 13-32 мм е с корпус от стабилна пластмаса от полиамидни съединения. Служи за отрязване на празни или готови конфекционирани гофрирани тръби. Приложение намира в областта на електрическата и строителната промишленост, както и в санитарната инсталация. Срезът е точен и компактен без повреда върху намиращите се вътре проводници.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и инструмент за почистване на кабели UNIOR 4.8-7.5 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.