Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кантиращи машини електрически

Професионалната употреба на кантиращите машини е изцяло насочена в полагането на кант на корпус на ПДЧ или МДФ мебел от всякакво естество. Кантирането на дървени плоскости придава естетическа завършност на дървеният продукт и e широко разпространено професионално дърводелско занимание. Но не е нужно да е трудно или бавно. Машините VIRUTEX и FESTOOL дозират лепилото и равномерно разстелят кантовете, с минимално усилие от ваша страна и със забележителна бързина. Тук ще намерите както гъвкави мобилни модели, така и висококапацитетни стационарни системи, подходящи за дърводелски цехове.

 

Какви кантиращи машини ще откриете в магазини Баш Майстора:

Кантиращи машини с мощност от 1200W до 1500W. Моделите са конструиран по начин, по който позволяват кантирането на фалцови детайли с помощта на стандартно включения в окомплектовките допълнителен водач. Кантиращите машини са изключително полезни при кантиране на врати, каси и всякакъв вид фалцови детайли.

По скъпите модели кантиращи машини осигуряват гарантирано перфектно качество на фугите благодарение на прецизното дозиране на лепилото. Ефикасна, лесна и чиста работа, както и бърза смяна на цвета благодарение на патентованата система за патрони с лепило. Безопасна работа, благодарение на слабото нагряване на корпуса на инструмента и правилно стопяване на лепилото. Без извиране, промяна на цвета или загуба на качеството на лепилото. Те са лесни за боравене, имат перфектна ергономичност и добър поглед върху обработваемия детайл.

 

Какви марки кантиращи машини ще откриете в магазини Баш Майстора:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.