Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 035 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 035 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кирки

В онлайн магазин Баш Майстора ще откриете строителни кирки от доказани производители на достъпни цени.

 

В строителната промишленост често има нужда от наземно копаене, където кирката, известна още като търнокоп присъства задължително. Кирките са неизменна част от оборудването на строителните, земеделските и горските работници, както и много други.

 

Кирката представлява инструмент – сечиво за копаене, който се състой от метална глава и дълга дръжка, захваща се с две ръце. Металната глава е издължена като в двата й края са оформени остриета с различна форма и приложение. Теглото на кирката достига няколко килограма, а дължината на дръжката й е около 1 метър.

 

Кирките се използват за разкопаване на каменна или наземна или повърхност. Острият им връх е предназначен за разбиване на твърди материали, като бетон или камък, а сплескания за разсичане на растителните корени. Кирките намират приложение предимно в земеделието, строителството и минното дело.

 

Поради повишеното си тегло, тези ръчни инструменти изключително улесняват разкопаването на твърдата и плътна глинеста, а понякога и камениста земна маса. Дръжките им са изключително здрави и устойчиви, а в същото време и удобни, благодарение на заоблените ръбове. Изработени са по начин, по който да не предизвикват протъркване и нараняване на кожата на ръцете. Острието на кирките е във вид на дъга и е изработено от здрава плътна стомана, която издържа на силни удари върху твърда повърхност.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете кирки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.