Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 691 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 691 Артикула.

Клеми за кофраж

Клинна стяга и пружинна стяга са клеми за кофраж, които се използват за фиксиране на някои детайли в момента на обработка, както и плътното притискане на няколко детайли с цел залепването им или едновременната им обработка при пробиване и шлайфане. Те са съставени основно от две части - тяло и стоманен клин. Стягите с пружина се използват с меки стоманени пръти и осигуряват лесна и евтина пристягаща система, без гайки и без скъпи свръзки в бетона. Притежават самозаключващи свойства, постигнати чрез издръжливата пружинна система с опъващо устройство, спомагащи за изтегляне на арматура при стягане на кофража.
Клеми за кофраж са често използвани инструменти, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Кофражно оборудване на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.