Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Клещи водопроводни

В категория „клещи водопроводни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от водопроводни клещи от водещи производители на достъпни цени.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от водопроводни клещи с най-различна дължина и варианти за избор с изолация или без изолация - водопроводни клещи с автоматично регулиране и еднокомпонентна изолация, водопроводни клещи с бутон за регулиране и еднокомпонентна изолация, водопроводни клещи с шарнир и еднокомпонентна и двукомпонентна изолация, както и водопроводни клещи с шарнирно регулиране с двукомпонентна изолация 1000 V и водопроводни клещи с шарнирно регулиране без изолация.

 

Клещи водопроводни с автоматично регулиране и еднокомпонентна изолация:

 

Водопроводните клещи KNIPEX SmartGrip 1 1/4'' 250мм с еднокомпонентна изолация са оптимален вариант за често захващане на различни размери детайли, с автоматично регулиране и обслужване с една ръка. Те осигуряват добър достъп до детайла, благодарение на изтеглената конструкция в областта на главата и шарнира и свързания болт на шарнира, а челюстите им са със закалени зъби. Процесът на настройка за адаптиране към детайла с KNIPEX SMARTGRIP се извършва автоматично!

 

Клещи водопроводни с бутон и еднокомпонентна изолация:

 

Богато разнообразие от водопроводни клещи с бутон за регулиране и с еднокомпонентна изолация, произведени от FELO, MAKITA и KNIPEX. Водопроводните клещи с бутон за регулиране с еднокомпонентна изолация са с различни размери - от 125 до 560 мм и от 1" до 4 1/2". Изработените са от хром-ванадиева стомана, изковани и закалени в масло KNIPEX COBRA се характеризират като високотехнологични водопроводни клещи.

 

Клещи водопроводни с шарнир и еднокомпонентна изолация:

 

Водопроводни клещи с шарнирно регулиране и с еднокомпонентна изолация, производство на FORCE, KNIPEX и UNIOR. Изработени са от висококачествена закалена инструментална или хром-ванадиева стомана. Работата с тези клещи осигурява по-висока производителност и комфорт в сравнение с традиционните водопроводните клещи от същата дължина. При нас ще откриете водопроводни клещи с шарнирно регулиране и с еднокомпонентна изолация с дължина от 180 до 400 мм и размер на клещите от 1" до 3 1/2".

 

Клещи водопроводни с шарнир и двукомпонентна изолация:

 

Професионалните клещи ZBIROVIA с дължина 250 мм са изработени от висококачествена стомана Cr-V и са с удобни PVC ръкохватки. Водопроводните клещи на UNIOR от хром-ванадиева стомана имат 7 степенно регулиране на челюстите и специална издатина, която предпазва да не се притиснат пръстите между дръжките на клещите. Клещите с шарнирно регулиране и с двукомпонентна изолация марка TOPMASTER са изработени от хром-ванадиева стомана и са снабдени двукомпонентна дръжка и са с индуктивно закалено назъбване. По-висока производителност и комфорт в сравнение с традиционните водопроводни клещи със същата дължина предлагат клещите на KNIPEX.

 

Клещи водопроводни с шарнир и двукомпонентна изолация 1000V:

 

Водопроводни клещи с бутон за регулиране STANLEY 1 1/2" 255 мм за сигурна работа при напрежение до 1000 V с двукомпонентна дръжка със сигурен захват с набраздяване. Клещите са изработени от топлиннообработена хромирана кована стомана за дълготрайност и издръжливост и са ръчно шлифовани, с индукционно закалени ножове за дълготрайност и точност и блокиращ механизъм за плавно рязане.  Клещи водопроводни UNIOR 1 1/2" 240 мм са клещи гарга, изолирани. Изработени са от хром-ванадиум и са ковани, изцяло закалени. Работните повърхности са индуктивно закалени и са хромирани. Клещите са ергономични и с двукомпонентни дръжки. Предимствата на тези клещи са 7 степенно регулиране на челюстите и специална издатина, която предпазва да не се притиснат пръстите между дръжките на клещите.

 

Клещи водопроводни с шарнир, без изолация:

 

Водопроводни клещи с шарнирно регулиране без изолация, изработени от хром-ванадиева стомана, издържлива на натоварване и с индуктивно закалено назъбване с висока износоустойчивост за продължителен живот, производство на ROTHENBERGER и UNIOR с дължина от 240 до 250 мм. Ергономичните дръжки осигуряват удобство при работа, а самозахващащите челюсти не позволяват преплъзване дори при гладки тръби.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.