Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи ключ

Клещите ключ KNIPEX 124 мм 7/8” са подходящи за затягане, закрепване, пресоване и огъване на детайли. Заместват комплекта гаечни ключове. Гладките челюсти предпазват от повреда на хромираните повърхности. Безлуфтовото захващане предотвратява повреда на ръбовете на елементите. Клещите са незаменим спътник в аварийния комплект инструменти.

 

Клещите ключ KNIPEX 150 мм 1‘‘ са изработени от хром-ванадиева стомана, кована, маслено закалена. Ролята на челюстите позволява болтовата връзка да бъде затегната и освободена бързо с помощта на задържащ механизъм. Шарнирният болт е здраво свързан – не е възможно неволно движение. Паралелните челюсти осигуряват по-стабилно захващане.

 

Клещите ключ KNIPEX 180 мм 1 1/2‘‘ са подходящи за затягане, закрепване, пресоване и огъване на детайли. Гладките челюсти предпазват от повреда по повърхностите.  Ролята на челюстите позволява болтовата връзка да бъде затегната и освободена бързо с помощта на задържащ механизъм.

 

Клещите ключ KNIPEX 1 3/8’’ са подходящи за затягане, закрепване, пресоване и огъване на детайли. Заместват комплекта гаечни ключове. Гладките челюсти предпазват от повреда хромираните повърхности. Безлуфтовото захващане предотвратява повреда на ръбовете на елементите. Паралелните челюсти осигуряват по-стабилно захващане.

 

Клещите ключ KNIPEX 250 мм 1 3/4‘‘ са изработени от хром-ванадиева стомана, кована, маслено закалена. Ролята на челюстите позволява болтовата връзка да бъде затегната и освободена бързо с помощта на задържащ механизъм. Шарнирният болт е здраво свързан – не е възможно неволно изместване. Паралелните челюсти осигуряват по-стабилно захващане.

 

Клещите ключ KNIPEX 250 мм 2‘‘ са изработени от хром-ванадиева стомана, изковани, закалени в масло. Заместват комплект ключове както метрични, така и цолови. Дължината на хода между челюстите позволява бързо затягане и разхлабване на винтовите връзки на принципа на зъбчатката.

 

Клещите ключ KNIPEX 300 мм 2 3/8“ са подходящи за затягане, закрепване, пресоване и огъване на детайли. Гладките челюсти предпазват от повреда хромираните повърхности. Безлуфтовото захващане предотвратява повреда на ръбовете на елементите. Паралелните челюсти осигуряват по-стабилно захващане.

 

Клещите ключ KNIPEX 400 мм 3 3/8‘‘ са изработени от хром-ванадиева стомана, изковани, закалени в масло. Перфектни са за стискане, пресоване, огъване. Замества различни скъпи големи гаечни ключове до SW 85 мм или 3 3/8‘‘. Дължината на хода между челюстите позволява бързо затягане и разхлабване на винтовите връзки на принципа на зъбчатката.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.