Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Клещи комбинирани

Комбинираните клещи KNIPEX 180 мм са със зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за универсална употреба и с режещи ръбове за мека и твърда тел. Клещите са изработени от специална инструментална стомана, кована, масово закалена.

 

Комбинираните клещи FELO (160, 180 мм) са с оптимална дълготрайна защита от корозия. Произведени са от специална инструментална стомана и са с матова хромирана повърхност.

 

Комбинираните клещи FELO 180 мм 1000V са произведени от специална инструментална стомана с матова хромирана повърхност. Изолирани на 1000V.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 110 мм са изработени от хром-ванадиева стомана, кована, многократно закалена в масло. Имат зони на захващане за плосък и кръгъл материал за многостранно използване.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 145 мм са идеални за работа в труднодостъпни зони благодарение на тясната форма на главата с остри захващащи челюсти. Повърхността за захващане е едностранно изпъкнала – за сигурно задържане на плоски части.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 145 мм са изработени от специална инструментална стомана със специално качество, закалена в масло. Фрезованият канал в зоната на хващане може безопасно да захваща и изтегля малки детайли като пирони, щифтове и болтове.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 145 мм са със зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за общо ползване.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 160 мм са изработени от специална инструментална стомана, многократно закалена в масло. Служат за рязане на меки и твърди жила. Имат назъбени повърхности за здраво захващане, както и резци с фасета.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 160 мм 1000V са предназначени за най-голямо натоварване. Имат зони на захващане за плосък и кръгъл материал за многостранно използване. Клещите са изработени от хром-ванадиева стомана, кована, закалена в масло.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 180 мм са със зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за общо ползване. Работата е по-лесна поради оптимизираната предавка.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 180 мм 1000V са изработени от специална инструментална стомана, кована, маслено закалена. Клещите са със зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за универсална употреба.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 190 мм 1000V са изработени от хром-ванадиева стомана. Предназначени са за най-голямо натоварване. Притежават зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за универсална употреба.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 200 мм са многофункционални за електрическа инсталация. Захващат плоски и кръгли материали, огъват, режат кабели, зачистват. Имат гладки челюсти, назъбени повърхности за захващане на кръгли и плоски детайли.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 200 мм 1000V захващат плоски и кръгли материали, огъват, режат кабели, зачистват, кримпват. Имат гладки челюсти, назъбени повърхности за захващане на кръгли и плоски детайли. Активираният заключващ лост държи режещите ръбове затворени, докато се изпълняват други функции. Интелигентният заключващ механизъм ви позволява да "захващате" без да отваряте клещите.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 225 мм имат режещи ръбове за мека, твърда тел и карбонова тел. Изработени са от висококачествена специална инструментална стомана. Притежават зони за захващане на плоски и кръгли материали, подходящи за общо ползване.

 

Комбинираните клещи KNIPEX 240 мм са предназначени за най-тежки натоварвания и са универсално приложими. Имат допълнителна зона на захващане под шарнира за силово лостово движение и притискане. Особено ефективна е кръстосано назъбената площ на захващане в отвора на клещите – за здраво захващане и теглене.

 

Комбинираните клещи TOPMASTER (125, 130, 150, 175, 180, 200) са изработени от хром-ванадиева стомана, фино полирани. Те имат ергономична двуслойна TPR дръжка и индукционно закалени режещи ръбове.

 

Комбинираните клещи TOPMASTER (160 мм 1000V, 180 мм 1000V, 200 мм 1000V) са изработени от хром-ванадиева стомана. Имат двуслойна ергономична дръжка и индукционно закалени режещи ръбове.

 

Комбинираните клещи UNIOR 120 мм са изработени от специална инструментална стомана, кована, изцяло закалена. Режещите части са индуктивно закалени.

 

Комбинираните клещи UNIOR (140, 160) са фосфатирани в съответствие със стандарт DIN 12476. Изработени са от специална инструментална стомана, фино шлифовани. Режещите части са индуктивно закалени.

 

Комбинираните клещи UNIOR 160 мм са изработени от инструментална стомана. Те са хромирани в съответствие със стандарт EN 12540. Дизайнът и формата на дръжките дават по-голям момент по време на работа, което позволява стабилност и по-безопасно упражняване на сила. Мулти-назъбената челюст може да предотврати приплъзване и дава възможност за по-добро захващане на кабели, проводници и др.

 

Комбинираните клещи UNIOR (160 мм 1000V, 180 мм 1000V, 200 мм 1000V, 220 мм 1000V) са хромирани в съответствие със стандарт EN 12540. Режещите части са индуктивно закалени. Клещите имат ергономични двукомпонентни дръжки.

 

Комбинираните клещи UNIOR (180, 200, 220) са изработени от специална инструментална стомана. Режещите части са индуктивно закалени, полирани. Хромирани са в съответствие със стандарт EN 12540. Фосфатирани са по стандарт DIN 12476.

 

Комбинираните клещи ZBIROVIA (160, 180, 200) са изработени от никел хром и имат двуцветни компонентни дръжки.

 

Комбинираните клещи за електрическа инсталация KNIPEX 160 мм са с допълнително индуктивно закалени прецизни резци, плоски челюсти. Идеален инструмент за употреба при полагане на кабели. Влизат в употреба при кримпване на крайни кабелни втулки, хващане и огъване на кабели, рязане на средно твърди и твърди жила.

 

Комбинираните клещи за електрическа инсталация KNIPEX 200 мм служат за захващане на плоски и кръгли материали, огъване и рязане на кабели, зачистване и кримпване. Режещите ръбове остават затворени и защитени. Активираният заключващ лост държи режещите ръбове затворени, докато се изпълняват други функции. Интелигентният заключващ механизъм ви позволява да „държите здраво“, без да отваряте клещите.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите арматурни клещи, жустерни клещи, керпедени и още много други видове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.