Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Клещи чираци

В категория „клещи чираци“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете широка гама клещи чираци от водещи производители на ниски цени.

 

Клещите чираци са неизменни инструменти, присъстващи в почти всички строителни или ремонтни дейности. Клещите чираци се използват за надеждно фиксиране на профилирани плоски и кръгли детайли едно до друго по време на всяко заваряване, коване или изготвяне на малки метални детайли. Затягането с клещите чираци се извършва чрез специален болт, който се намира на края на дръжката.

 

В магазини Баш Майстора изборът от клещи чираци е голям, разполагаме с модели производство на FORCE, KNIPEX, RENNSTEIG, STANLEY, TOPMASTER и UNIOR с дължина от 170 до 300 мм. Обхватът на клещите чираци е от 0-30 мм до 30-65 мм. Освен стандартните клещи чираци предлагаме и заваръчни клещи чираци, които са предназначени за по-големи натоварвания. Заваръчните клещи чираци разполагат с регулиращ винт и освобождаваща ръчка и са много удобни за работа с една ръка. Захващането при тях е много здраво, благодарение на действието на лоста. Тялото им е изработено от закалена кована стомана, а челюстите могат да бъдат от хром-ванадиева стомана или от инструментална стомана в зависимост от конкретния модел.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.