Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Клинове

Клинът е един от шестте основни прости механизми. Представлява малко и устойчиво устройство от дърво или желязо. Използва се за разделяне на различните части на обекта. Може да се използва и за повдигане или застопоряване. Механичният приоритет на клина се фиксира от отношението на дължината на наклона към широчината на клина.

 

Въпреки че използването на клинове с по-голям ъгъл и по-малка дължина на наклона се извършва за по-малко време, това изисква по-голяма сила отколкото използването на клинове с по-малък ъгъл и по-голяма дължина на наклона.

 

Поради тази причина за предпочитане са клиновете с по-малък ъгъл и по-голяма дължина на наклона. Клинът може да се използва за повдигане на по-тежки предмети, като се отделят от повърхността, на която лежи предмета. Той може да се използва и за отделяне на отделни каменни блокове.

 

Цилиндричните клинове за дръжка на чук или брадва са подходящи за професионална употреба. На сайта на „Баш Майстора“ и в нашите търговски обекти предлагаме метални цилиндрични клинове на марката ZBIROVIA са с ф8, 10, 12, 14, 16 и 18 мм, подходящи за дръжка на чук и брадва, за професионална употреба.

 

Клиновете за ламинат са необходими за поддържане на разстоянието между ламината и стената. Предотвратяват разместването на ламината от неговото предопределено местоположение. Клиновете за ламинат WOLFCRAFT са изработени от пластмаса и се предлагат в различни размери.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.