Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички за бензинов ъглошлайф

Количките за бензинови ъглошлайфи STIHL и HUSQVARNA са на ваше разположение в нашия онлайн магазин „Баш Майстора“, както и в търговските ни обекти. Количката STIHL превръща ръчноводими ъглошлайфи STIHL в лесни за управление бутащи се машини за рязане. Окомплектована е със система за бързо монтиране. Подходяща е когато се искат съвършени срезове и съблюдаване дълбочината на рязане с точност до милиметър.

 

Количката за бензинови ъглошлайфи HUSQVARNA Construction KV 7 е проектирана специално за ръчните бензинови ъглошлайфи Husqvarna. Бързите връзки улесняват монтажа на ъглошлайфа на количката, а дълбочината на рязане се регулира лесно. Дизайнът е компактен и лесно се сгъва и транспортира. С количката е лесно да се реже в прави линии близо до стени и бордюри. Комплектът включва резервоар за вода, доставя се без бензинов ъглошлайф.

 

С количката за бензинови ъглошлайфи HUSQVARNA Construction KV 9/12 е лесно да се реже в прави линии близо до стени и бордюри. Дизайнът е компактен и лесно се сгъва и транспортира. Доставя се с резервоар за вода. Бързите връзки улесняват монтажа на ъглошлайфа на количката, а дълбочината на рязане се регулира лесно. Проектирана е специално за ръчните бензинови ъглошлайфи Husqvarna.

 

Количката за бензинови ъглошлайфи STIHL FW 20 спомага за прецизното изрязване и спазване дълбочината на рязане с точност до милиметър. Ъглошлайфът се монтира на количката с помощта на системата за бързо монтиране. Удобно се регулира дълбочината на рязане от горната ръкохватка. Количката се доставя без резервоари и ограничители.

 

Комплектът за прикачване за бензинов ъглошлайф STIHL e със стойка, върху която се поставя машината и заедно се поставят на количката. Подходящ е за бензинов ъглошлайф модел TS 400.

 

Комплектът за прикачване за бензинови ъглошлайфи STIHL е изработен от висококачествен материал и има скоби за бързо освобождаване. Подходящ е за бензинов ъглошлайф модел TS 700 и TS 800.

 

Комплектът за прикачване за бензинови ъглошлайфи STIHL TS е система за бързо монтиране за количка STIHL FW 20. Подходящ е за моделите TS 410 и TS 420.

 

В „Баш Майстора“ ще намерите аксесоари за роботи за къртене и разрушаване, електрически крушки, огъващи елементи и плъзгачи и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.