Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички за инструменти

В категория „колички за инструменти“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете колички за инструменти и шкафове за инструменти от водещи производители на достъпни цени.

 

Количките за инструменти са идеалното решение за функционалното съхранение и подредбата на инструменти в автосервизи или домашни работилници. Освен за съхранение и подредба те служат и за по-лесното пренасяне на инструментите. Те са често използвани от всеки  професионален или домашен майстор, който притежава голям брой инструменти и е необходимо да ги селектира така, че да може лесно и бързо да намери инструмента, който търси.

 

Количките за инструменти са много удобни, не само защото в тях могат да се подредят инструментите по вид и да се разпределят в отделните чекмеджета за целта, но и можете лесно да ги преместите, благодарение на колелцата и спирачката. Друго предимство е, че съдържанието в чекмеджетата може да бъде заключено с цел да не се отвори някое чекмедже по време на работа.

 

Количките за инструменти, които ще откриете в магазини Баш Майстора се характеризират с голяма устойчивост и издръжливост на големи натоварвания. Предимно се предлагат без инструменти, но разполагаме и с количка за инструменти с включен комплект с инструменти от 181 части.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете колички за инструменти с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.