Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички палетни

В категория „колички палетни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени палетни колички от водещи производители на достъпни цени.

 

Палетните колички са незаменим инвертар, предназначен за транспортиране на палетизирани товари с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи. Палетните колички намират широко приложение в складове, производствени предприятия, търговски обекти, магазини, печатници и т.н.

 

Транспалетните колички се управляват ръчно, те са добре балансирани и с много опростен хидравличен механизъм с лост за управление, който служи за повдигане на палети и преместването им до площадки за товарене или разтоварване.

 

Палетните колички са предназначени за изпълнение на интензивни подемни операции в складови помещения с идеално гладък под с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Характеризират с голяма товароподемност до 2500 кг, ниско шаси, предпазващо краката на работника от наранявания и лост за управление, предпазващ ръцете на оператора с дизайн, който позволява използването на ръкавици.

 

Палетните колички улесняват транспортирането на тежките палети както на закрито, така и на открито. Без тях преместването на големи и тежки товари е немислимо, трудоемко и бавно начинание. С палетните колички, ще можете лесно и удобно да транспортирате палети навсякъде, където пожелаете. Те осигуряват надеждност, енергийна ефективност, производителност, комфорт на водача и ниски разходи за поддръжка.

 

Освен за универсалната европалета с размери 1200x800 мм, се изработват транспалетни колички с дължина и широчина на вилиците за други типоразмери палети.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете палетни колички с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.