Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички строителни

В категория „колички строителни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени строителни колички от водещи производители на достъпни цени.

 

Строителните колички са незаменим колесен инвентар за всяка строителна или ремонтна площадка, използващ се за транспортиране на строителни материали и смеси като пясък, чакъл, вар, хоросан, цимент или строителни отпадъци.

 

Строителните колички се произвеждат с различна вместимост на коша и са проектирани по специален начин за балансиране на теглото на товара между колелото и оператора. Те са лесни за маневриране и подходящи за превоз на малки товари както в строителството, така и в градината, които би било невъзможно да се носят само от един човек.

 

Строителните колички се използват от работниците за транспортиране на консумативи, инструменти, отломки и отпадъци, и други тежки материали от едно място на друго с минимални усилия. Строителните колички позволяват преместване на тухли, цимент и вар, без много физически усилия. Коритото им пък е удачно за забъркване на хоросан, вар, лепило и други строителни материали в него.

 

Строителните колички се използват и от градинарите за улесняване на транспортирането на почва. Те редуцират необходимите физически усилия и спестяват време. Освен почва, с тях могат да се пренасят и дърва, храна за животни, вода и др.

 

Конструктивно строителната количка представлява метален кош на колела с дръжки за превозване и метални крака (стабилизатор) за устойчивост по време на товарене и разтоварване.

 

Строителните колички, които предлагаме са с обем на коритото от 70 до 120 литра и максимална товароносимост от 120 до 200 кг. Коритото им е от стомана, но разполагаме и с и иновативен модел строителна количка DJTR 110 със специално разработено полипропиленово корито с с подвижен кош за по-лесно изсипване на товара, което минава през врати с ширина до 60 см.
Всички модели, които предлагаме са с пневматично (надуваемо) колело и метална джанта за надеждно и гладко возене.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете строителни колички с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.