Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички с платформа

В категория „колички с платформа“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от платформени колички от водещи производители на достъпни цени.

 

Платформените колички са едни от най-разпространените универсални устройства за транспортиране на пакетирани и едрогабаритни товари. Платформените колички се изработват с различни размери на платформата и различна товароносимост.

 

Количките тип платформа са подходящи за транспортиране на кашони, кутии, чували, щайги и други товари или отделни предмети. Количките с платформа намират широко приложение както за вътрешна, така и външна употреба в складове, търговски обекти, производствени предприятия, пешеходни зони и други.

 

Най-обикновените платформени колички са съставени от голяма товарна платформа, разположена върху 4 колела и съединена с метална дръжка. Основните модели, които се произвеждат са с товароносимост от 150 кг до 800 кг, с различен размер на платформата. Някои от моделите разполагат с защита срещу преплъзване на товара, скоби за обезопасяване на товара с колани и джобове за инструменти, както и колела със спирачка.

 

При нас освен обикновени колички тип платформа ще откриете и колички тип платформа с напомпващи се гуми и метална джанта с марка ERBA - това са транспортни колички с товароносимост до 300 кг, с 4 напомпващи гуми с диаметър ф 200 мм, със следните размери на - дължина – 910 мм, широчина 610 мм и височина 960 мм.  

Също така разполагаме с модели – количка за куфар DEWALT с максимално натоварване 100 кг и количка FESTOOL за транспортиране на систейнери SYS Classic и SYS T-LOC.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете колички с платформа с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.