Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 473 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 473 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колички транспортни

В категория „Колички транспортни“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от транспортни колички от водещи производители на достъпни цени.

 

Транспортните колички се използват за транспортиране на тежки товари, кутии и щайги от едно място на друго. Характеризират се неголеми габарити, което ги прави много маневрени и удобни за използване в тесни пространства като например между рафтовете в магазина или стелажите в склада. Транспортните колички намират най-широко приложение в магазини, складове и търговии на дребно за организиране и презареждане на стоки.


Познати още като гарови колички, те са с вертикална конструкция, състояща се от от здрава метална рамка и дълги дръжки. Стандартно са оборудвани с две малки колела, които се намират под носещата платформа и две дръжки на опорната им рамка, които се използват за бутане, издърпване и маневриране. Съществуват и модели с повече от 2 гуми, които са предназначени за по-тежки товари. Товарът се подрежда на платформа, като се поставя плътно до рамката. Когато стоките са на мястото си, тя се наклоня назад, така че натоварването да бъде балансирано между платформата и носещата рамка. Ръчната транспортна количка когато е празна обикновено стои изправена в L-образна форма.

 

Транспортните колички съществуват в различни видове въз основа на това, какво ще се премества. Материалът, от който са изработени може да бъде стомана или алуминий. Тези от неръждаема стомана са най-често използваният тип на места с големи товари за придвижване, като магазини и фабрики. Сгъваемите модели са изработени от устойчив на ръжда алуминий. Те са леки и могат да се сгъват, за да заеме по-малко място, когато не се използват. Тази функция позволява лесното им транспортиране до местата, където са необходими.

 

Предимствата на ръчните транспортни колички са многобройни, освен че подобряват ефективността на работа, те са евтини, универсални, надеждни, здрави и намаляват вероятността от нараняване на работниците.

 

Транспортните колички са предпочитани, пред моторните или електрическите товарни средства, поради факта, че цената на такъв тип оборудване е много по-ниска. Транспортните колички са много издръжливи и рядко се нуждаят от ремонт. Дори това да се наложи, цената на резервните консумативи е много ниска. Когато се използват правилно, те предпазват от наранявания и травми на гърба, които често са в резултат от повдигане на тежки товари. Предотвратяват също умората.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете транспортни колички с 2, 4 или 6 колела и товароподемност от 50 до 250 килограма с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.