Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.

Колички

В категория „колички“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от колички за инструменти, колички за маркуч, колички монтьорски, колички палетни, колички с платформа, колички строителни и колички транспортни от водещи производители на достъпни цени.

 

Колички за инструменти:

Количките за инструменти намират широко приложение във всеки автосервиз или домашна работилница. Характеризират се с голяма устойчивост и издръжливост на големи натоварвания. Количките за инструменти са предназначени за съхранение, подредба и пренасяне на инструменти. С тях инструментите Ви винаги ще бъдат подредени и ще можете лесно да откриете инструментите, които търсите.

 

Колички за маркуч:

Количките и макарите за маркучи служат за улесняване на поливането като спомагат за оптималното навиване на маркуча за вода. Количките за маркуч осигуряват по–голяма мобилност по време на поливане и намаляват неприятните моменти на оплитане, заплитане и дърпане на маркуча. С тях двора Ви винаги ще бъде подреден и прегледен. Те улесняват значително работата и подобряват времето, необходимо за да бъде свършена. С количката за маркуч поливането на градината ще се превърне в лесно и приятно занимание.

 

Колички монтьорски:

Монтьорските колички или автолежанките намират широко приложение във всеки професионален автосервиз или гараж, както и за любителите на автомобили. Монтьорските колички са предназначени за облекчаване на ремонтния процес с цел да осигурят достъп до най-труднодостъпните места под автомобила.

 

Колички палетни:

Палетните колички са предназначени за транспортиране на палетизирани товари с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи. Те намират широко приложение в складове, производствени предприятия, търговски обекти, магазини, печатници и т.н. Палетните колички са предназначени за изпълнение на интензивни подемни операции в складови помещения с идеално гладък под с възможност за товаро-разтоварна дейност от рампи и транспортиране на палети. Характеризират с голяма товароподемност до 2500 кг, ниско шаси, предпазващо краката на работника от наранявания и лост за управление, предпазващ ръцете на оператора с дизайн, който позволява използването на ръкавици. Палетните колички улесняват транспортирането на тежките палети както на закрито, така и на открито. С тях ще можете лесно и удобно да транспортирате палети навсякъде, където пожелаете.

 

Колички с платформа:

Платформените колички са предназначени за транспортиране на пакетирани и едрогабаритни товари. Количките тип платформа са подходящи за транспортиране на кашони, кутии, чували, щайги и други товари или отделни предмети. Те намират широко приложение както за вътрешна, така и външна употреба в складове, търговски обекти, производствени предприятия, пешеходни зони и други.

 

Колички строителни:

Строителните колички се използват за транспортиране на строителни материали и смеси като пясък, чакъл, вар, хоросан, цимент или строителни отпадъци. Те са лесни за маневриране и подходящи за превоз на малки товари, както в строителството, така и в градината.

 

Колички транспортни:

Транспортните колички се използват за транспортиране на тежки товари, кутии и щайги от едно място на друго. Те са компактни, маневрени и удобни за използване в тесни пространства като например между рафтовете в магазина или стелажите в склада. Транспортните колички намират най-широко приложение в магазини, складове и търговии на дребно за организиране и презареждане на стоки. Предимствата на ръчните транспортни колички са многобройни, освен че подобряват ефективността на работа, те са евтини, универсални, надеждни, здрави и намаляват вероятността от нараняване на работниците.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.