Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Компактна и мощна ножица за арматура

Акумулаторна ножица за арматура MAKITA DSC250RT
Компактна и мощна ножица за арматура

По традиция подсилването на бетоните конструкции със стоманени клетки и в частност рязането на арматурата изисква тежка индустриална техника – пневматични или електрически машини имащи тежки челюсти са тромави, трудни за работа и скъпоструващи. Макита вече имат в арсенала си акумулаторни ножици за арматура, но последният модел MAKITA DSC250RT, който е 18V безчетков мотор тежи само 4 килограма с батерията и с TCT острие режещо арматура с диаметър 25мм.

Може да поръчате aкумулаторната ножица за арматура MAKITA DSC250RT в онлайн магазина на Bashmaistora.bg

Предимствата на акумулаторният инструмент са:


 

  • Инструмента тежи само 4кг. заедно с батерията
  • Реже до 25мм стоманена арматура
  • Технология за автоматично задвижване на въртящия момент: Автоматично променя скоростта на рязане според състоянието на натоварване за оптимална работа.
  • Отлично рязане на ръбове: 3.5мм от повърхността.


18 волтовият безчетков мотор осигурява на 110 милиметровото TCT острие 2200 оборота в минута, а удобния дизайн на конструкцията заедно с предната ръкохватка правят инструмента възможно най-лесно маневрен за рязане на арматура. Предната дръжка може да се монтира в три възможни позиции за акуратен контрол над машината. Машинният направляващ блок е изработен от високо видим флуоресцентен материал с висока якост за точно разполагане. Защитните капаци, предпазващи въздушния поток към мотора, са сменяеми за лесно почистване. Предлага се и предпазна торба за улавяне на отрязаните частици от TCT ножовете.

Ефективността на рязане се подсилва още повече от новата технология за автоматично задвижване на въртящия момент, ADT -
AUTOMATIC TORQUE DRIVE TECHNOLOGY, която автоматично променя скоростта на рязане според условията на натоварване за постигане оптимална производителност на скоростта на диска.

Дизайнът на задвижването на острието е проектиран така, че когато се използва за рязане на стоманена арматура, която вече е излята в бетон, режещия ръб да е само 3.5мм от повърхността. Точното рязане на ножа прави тази машина идеална и за рязане на оребрени арматури.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.