Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Комплекти

Комплектът инструменти TOPMASTER е от 48 части и е изработен от хром-ванадиева стомана. Той съдържа кръстати отвертки за електроника, права отвертка за електроника, макетен нож, френски ключ, отвертка за накрайници, кръстати накрайници, накрайници TORX, накрайници шестостен, Г-образни шестограми, жустерни клещи, комбинирани клещи, отвертки и др.

 

Инструментът за цепене на гайки FORCE е от 4 части и лесно отстранява ръждясали или захабени гайки. Комплектът съдържа гайкоцепи (различни мм).

 

Комплектът клещи и отвертки KNIPEX е от 5 части. Предназначени са за работа под напрежение до 1000V. Дръжките са с многокомпонентни ръкохватки. Комплектът съдържа жустерни клещи, клещи резачки, прави отвертки SB за болтове с шлиц, кръстата отвертка.

 

Комплектът за избиване на втулки UNIOR се използва за отстраняване на стари втулки от задните амортисьори. Използвайки тези инструменти и менгеме много лесно може да премахнете втулките.

 

Комплектът инструменти BOSCH е от 70 части. Той съдържа кръстати накрайници, прави и торкс накрайници, накрайници шестостен, свредла за метал с цилиндрична опашка, свредла за бетон с твърдосплавни пластини с цилиндрична опашка, спирални свредла за дърва, плоски свредла за дърво, държачи, конусен зенкер и др.

 

Комплектът инструменти FELO S413 е от 9 части. Отвертките са изработени от хром-ванадиева и молибденова стомана. Комплектът съдържа отвертки с прав захват, отвертка фазомер с прав захват, отвертки с кръстат захват, клещи резачки, комбинирани клещи, нож за зачистващ ф8.

 

Комплектът инструменти KNIPEX VDE е с подложки от пенопласт с гнезда за поставяне на инструментите. Той съдържа странична резачка, гаечни ключове, оголващ нож за кръгъл кабел, отвертки за болтове с шлиц, отвертки за болтове с кръстат шлиц, напречна дръжка, накрайници за глухи ключове за шестостенни болтове с вътрешен четиристен и др.

 

Комплектът инструменти MEISTER е от 44 части. Той съдържа комбинирани клещи, клещи резачки, чук, отвертки, регулируем гаечен ключ, резервни ножчета, ножица, рулетка, отвертка със сменяеми накрайници, нивелир и др.

 

Комплектът инструменти UNIOR е от 13 части. Той съдържа ролетка, универсален макетен нож, мини ножовка, отвертки за прав захват, отвертка фазомер, комбинирани клещи, клещи резачки, клещи за оголване на кабели, жустерни клещи.

 

Комплектът инструменти UNIOR VDE е от 13 части. Той съдържа отвертки прав захват, отвертка фазомер, ролетка, комбинирани клещи, клещи резачки, клещи за оголване на кабели, плоски клещи, мини ножовка, изолиран извит нож.

 

Комплектът инструменти UNIOR VDE е от 9 части. Той съдържа отвертки прав захват, отвертка фазомер, клещи за оголване на кабели, клещи резачки, комбинирани клещи.

 

Комплектът инструменти UNIOR VDE е от 9 части. Той съдържа отвертки прав захват, отвертка фазомер, клещи за оголване на кабели, клещи резачки, комбинирани клещи.

 

Комплект инструменти UNIOR VDE 52 части може да поръчате и получите с доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.