Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 471 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 471 Артикула.
Подреди по
Резултати

Конзоли монтажни

Монтажните конзоли се използват за механически, електрически и вентилационни системи. Служат за монтаж на обикновени тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване. Някои видове са подходящи за бързо и ефикасно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции, предлагат и разнообразни опции за монтаж на таван, под и стени, лесно разрязване и инсталация благодарение на решетъчните размери и перфорацията.

 

Болтът за профил FISCHER FHS CLIX M8x40 се използва за здраво свързване на тръбна скоба със системата FLS. Пожарният сертификат може да осигури допълнителна безопасност, ако се използват гайки на канала. Зъбите на плъзгащата се гайка позволяват точно и сигурно позициониране в FLS канала и улесняват монтажа на съединителните елементи. Има Т-образна глава.

 

Монтажната конзола FISCHER ALK 27/18-200 се използва за механични, електрически и вентилационни системи. Използва се за монтаж на обикновени тръби, канали, вентилационно оборудване, кабелни табла, аксесоари и оборудване. Изработена е от конструкционна стомана, марка DC01. Направена е от C – профили.

 

Монтажната конзола FISCHER ALK 38/40-360 е предназначена за монтаж на тръби и канали, за вентилационни, кабелни табла, фитинги и оборудване. Изработена е от конструкционна стомана, марка DC01.

 

Профилът FISCHER MS-L 17х30х1.0 мм/2м е подходящ за бързо и ефикасно закрепване на тръбопроводи и носещи конструкции. Благодарение на решетъчните размери и перфорацията, той предлага множество опции за монтаж на таван, под и стена.

 

Профилът FISCHER MS 38x40x2.00мм/2м е с поцинковано покритие и със C-профилни канали за хоризонтално и вертикално монтиране. Приложим е благодарение на различните форми на отворите.

 

Профилът FISCHER MS-L 27x18x1.25 мм/2м е със C – профилни канали за хоризонтално и вертикално монтиране. Благодарение на решетъчните си размери и перфорацията предлага разнообразни опции за монтаж на тавани, подове и стени.

 

Профилът FISCHER MS-L 28x30x1.75 мм/2м е с поцинковано покритие и със C – профилни канали за хоризонтално и вертикално монтиране. Разнообразно приложим е благодарение на различните форми на отворите.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.