Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Котлони газови

Газовите котлони са уреди, подходящи не само за дома и за летните кухни, в които няма голяма електрическа готварска печка, но и за малки работилници, строителни обекти, при извършване на ремонт в празни жилища, в каравани или малки портиерски стаички, дори и за къмпинги или навсякъде, където липсва електрическо захранване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете едногнездови туристически газови котлони и газови котлони за флакон 190 г, комплект. Едногнездовите газови котлони, които предлагаме са котлон за пропан-бутан PROVIDUS F0004 и котлон за пропан-бутан КОЛОС 9kW, които са с 4 крачета. Газовият котлон КОЛОС е предназначен за топлинна обработка на хранителни и нехранителни продукти чрез затопляне, варене, печене и консервиране. Препоръчва се да се използва само и единствено на открито, понеже не разполага със защитно устройство против изтичане на неизгорял газ (ТЕП). При нас ще откриете и газов котлон PROVIDUS FG300, който е предназначен за работа с 190 г флакон, който е включен в комплекта. Подходящ е за къмпинг, за вилата и други места, където липсва електричество.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.