Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кофи

В категория „кофи“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от кофи за най-различни приложения на достъпни цени.

 

Кофата на пръв поглед представлява съд, в който в зависимост от предназначението си се съхранява определено количество вода, разтвор, отпадъци и т.н. Колкото и незначителнен да изглежда този продукт, без него много процеси не биха могли да бъдат осъществени.

Кофите намират широко приложение в почистване на помещения, в строителството, в бита, производството, градината и много други. Тяхната практичност и удобство, което осигуряват ги превръщат в задължителен предмет в почти всяка сфера на дейност.

Кофите освен, че се различават по предназначение, се различават и по вместимост, материал на изработка, форма и по цвят.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете следните видове кофи:

Кофи за фугиране RUBICLEAN с пластмасова решетка и 2 валяка за изцеждане, едната от която се предлага в комплект с пластмасова маламашка за мазилка с гъба, гумена маламашка и гъба.

Кофа за телфер - IMER 90 литра

Кофа за разтвор COLLOMIX – 65 и 90 литра

Кофа за смет с колела Helesi MGP-Pro 120 литра

Зидарски кофи RUBI – 10, 12, 25 и 40 литра, и зидарска кофа PLASTIKEN – 26 литрова

Кофи метални поцинковани – 10, 12 и 15 литра

Кофа строителна DECOREX 12л

 

Най-използвани и разпространени са пластмасовите кофи, защото те са дълготрайни и издръжливи на механични въздействия и влага. Важно е да отбележим, че при продължително излагане на слънчева светлина, якостта на пластмасата намалява. Ако условията го изискват, то по-добре е да се насочим към метална поцинкована кофа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете кофи с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.