Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 33 814 продукта в наличност и разнообразие от над 3 354 059 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
33 814 продукта в наличност.
3 354 059 Артикула.
  1. Начало /
  2. Кофражно оборудване /
  3. Кофражни шпилки гайки

Кофражни шпилки гайки

Кофражни шпилки и гайки са едни от най-използваните метални, коструктивни елементи в строително монтажни / кофражни дейности. Изработени по високи стандарти те притежават висока устойчивост на огъване и тежест. Използват се за фиксиране на кофраж. Освен издръжливост, те имат дълъг експлоатационен живот. Благодарение на това се постига редуциране на използвания материал и намаляване на разходите.
Кофражните шпилки и гайки са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Кофражно оборудване на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.