Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 970 Артикула.

Купи на изплащане с Баш Майстора

Само една вноска оскъпяване
Купи на изплащане с Баш Майстора

Щастливи сме да Ви съобщим за старта на най-новата ни промоционална кампания "Само една вноска оскъпяване". Вземете желаната от Вас стока на изплащане още сега с промоционланата лихва 10+1, предоставена специално за клиентите на Баш Майстора от нашите партньори Ти Би Ай Банк.

 

Промоционалните условия важат до 31-ви май 2018г. включително и са приложими за всички продукти предлагани от Баш Майстора на стойност над 150.00 лева. Ето и стъпките как да направите това:

 

Поръчайте онлайн желаният продукт, като от кредитния калкулатор изберете TBI и Брой месеци на изплащане "10 (Промо 1+10)". На посоченият адрес за доставка ще получите продукта с наложен платеж на стойност 1 вноска, а след това ще Ви останат за погасяване 10 равни месечни вноски. Така на практика оскъпяването на покупката на изплащане ще е само една месечна вноска.

 

Пример: Цена на стоката, която сте си избрали е 1000 лева. При получаване на стоката ще заплатите първоначална вноска от 100 лева, а след това в продължение на 10 месеца по 100 лева на месец. Крайната сума, която ще сте изплатили по покупката на кредит ще е 1100 лева или оскъпяване от една вноска.

 

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.