Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кутии за окачване

Кутиите за окачване са изработени от полипропилен. Те са с различна дължина, ширина и височина, както и с различен цвят.

 

Кутията за окачване PROSPERPLAST NP10 e с оранжев цвят и е изработена от полипропилен.

 

Кутията за окачване PROSPERPLAST NP12 е изработена от полипропилен и е в черен цвят.

 

Кутията за окачване PROSPERPLAST NP16 e с черен цвят и е изработена от полипропилен.

 

Кутията за окачване PROSPERPLAST NP8 e изработена от полипропилен и е в оранжев цвят.

 

Кутията за окачване TAYG №51 e синя на цвят и е изработена от полипропилен.

 

Кутията за окачване TAYG №52 е с дължина 236 мм, ширина 160 мм и височина 130 мм. Изработена е от полипропилен и е синя на цвят.

 

Кутията за окачване TAYG №54 e изработена от полипропилен и е синя на цвят. Дължината ѝ е 336 мм, ширината е 216 мм, а височината е 155 мм.

 

Кутията за окачване TAYG №56 e с дължина 420 мм, широчината е 270 мм, а височината е 175 мм. Изработена е от полипропилен и е синя на цвят.

 

Кутията за окачване TAYG №56 e изработена от полипропилен и е червена на цвят. Дължината ѝ е 420 мм, ширината е 270 мм, а височината е 175 мм.

 

Стената за инструменти ERBA 34 части съдържа 2 броя перфорирани стени, поставка за ключове, отвертки и свредла, пластмасови кутии, куки за клещи, куки за чукове, дълги и къси куки.

 

Стената за инструменти UNIOR 18 части е изработена от перфорирана стоманена ламарина. Служи за окачване на различни инструменти и за лесното им позициониране. Комплектът включва 3 броя метални перфорирани стени, метални поставки за отвертки, метални поставки за шила и секачи, чукове, ключове, пили, свредла и куки.

 

Намерете най-качествените куфари за машини, органайзери и чанти за инструменти в магазини „Баш Майстора“ още сега!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.