Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
1 2 3 ... 5
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5

Куфари пластмасови

Куфарът за инструменти BOSCH е предназначен за съхраняване и пренасяне на всякакъв вид инструменти. Има вложка органайзер за малки части без опаковка. Инструментите и аксесоарите са защитени от строителен прах, валежи и повреждане.

 

Куфарът за инструменти DEWALT (DS300, DS400) е изработен от 4 мм висококачествен полипропилен, устойчив на удар. Възможно е централно заключване на транспортната количка. Затворен и защитен от всякакви атмосферни условия.

 

Куфарът за инструменти DEWALT DWST1 е просторна и достъпна кутия за съхранение със странични дръжки и една основна, която улеснява носенето.

 

Куфарът за инструменти DEWALT DWST1 има надграждаща система, която позволява кутиите да бъдат свързани помежду си и лесното им носене. Подвижните прегради правят вътрешното пространство на органайзера по-лесно за организиране.

 

Куфарът за инструменти DEWALT TSTAK e такъв, в който може да се постави голямо оборудване. Има ергономична дръжка, която улеснява носенето на куфара.

 

Куфарът DEWALT TSTAK I се използва за съхранение на ел. инструменти с възможност за подреденост. Включва организатор за съхранение на малки инструменти в капака. Има и странични ключалки, за да се гарантира, че органайзерът е плътно затворен.

 

Куфарът за инструменти DEWALT TSTAK III има дръжка в горната част, която може да се повдига лесно. Плъзгачите на сачмените лагери правят продуктите подходящи за тежка работа. Страничните ключалки гарантират, че органайзерът е плътно затворен.

 

Куфарът за инструменти DEWALT TSTAK IV има заменящите се разделители за подреждане на свредла и накрайници. Използва се за съхранение на малки части и им предоставя добра възможност за подреденост.

 

Куфарът за инструменти STANLEY Classic 16’’ е изработен от висококачествен полипропилен. В капака на куфара има две вградени кутии, подвижна табла, здрави пластмасови ключалки.

 

Куфарът за инструменти STANLEY One Latch 24’’ e кутия с ключалка. Когато едната ръка е заета, можете да го отворите с другата. Заключва се с катинар за по-добро съхранение. Има специален дизайн и подвижни странични джобове.

 

Куфарът за инструменти на колела DEWALT TSTAK е изработен от 3 мм висококачествен полипропилен, устойчив на удар. Има странични ключалки, за да се гарантира, че органайзерът е плътно затворен.

 

Пластмасови куфари на водещите марки FESTOOL и TAYG може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.