Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 760 продукта и наличност над 3 791 308 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 760 продукта в наличност.
3 791 308 Артикула.
Подреди по
Резултати

Къртачи акумулаторни

Ако имате нужда от висока мощност за къртене и снемане на материал, заложете на акумулаторните къртачи.  Къртачът е машина, която е проектирана специално за къртене и раздробяване на твърди конструкции, събаряне на стени, разрушаване на подови настилки и плочи. За разлика от електрическите къртачи, акумулаторните къртачи са леки и компактни, което осигурява отлично управление и маневреност при работа с инструмента.

 

Акумулаторните къртачи вършат своята работа като нанасят многократно силен удар чрез издръжлив механизъм, задвижван от батерия. Този мощен удар в комбинация с високата честота, спомагат да се създадат пукнатини и цепнатини в твърдите повърхности. Те се образуват за съвсем кратък момент и целта е да отслабят конструкцията до нейното разпадане.

 

Това е и причината, акумулаторните къртачи да се използват широко в строителството, ремонтните дейности, при проправянето на пътищата и раздробяване на фундаменти. Много специалисти го определят като основен инструмент в строителните дейности.  Често, строителните работници и бригади използват този инструмент за събаряне и премахване на цели стени и сгради.

 

Как се използват акумулаторните къртачи?

 

Неправилното използване на къртещи машини е възможно да нанесе сериозни щети както на сградата, така и на оператора на машината. За да се избегне това, трябва да следвате стриктно изискванията и съветите за безопасност. При работата с акумулаторни къртачи винаги поставяйте защитни очила, работни ръкавици, каска с подсилено бомбе, за да се предпазите от падащи тежки обекти.

 

При работата с акумулаторни къртачи е важно да упражнявате твърд натиск чрез нея върху повърхността, която се обработва.  За да получите най-доброто от своята машина е важен и ъгълът, под който тя се използва.  Той трябва да е точно 90 градуса, за да може да нанасе удар по повърхността. Така ще достигнете оптимална сила и може да разрушите почти всичко.

 

Затова е изключително важно да изберете правилния акумулаторен къртач. Разбира се, в пазарната мрежа можете да откриете голямо разнообразие от модели. За да направите най-добрия избор е необходимо да сте запознати с ключовите характеристики, дейностите и натоварването, на което ще бъде подложен инструмента.

 

Какво трябва да знаете за характеристиките на акумулаторните къртачи?

 

Тук е важно да обърнете внимание на накрайниците и свредлата, които можете да използвате. Акумулаторните къртачи най-често използват SDS захват. Той позволява лесно да поставяте и сменяте работния накрайник.

 

Какви акумулаторни къртачи можете да откриете при нас?

 

В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите акумулаторни къртачи на световноизвестния производител MAKITA с ергономичната ръкохватка с меко гумено покритие, осигуряваща по-удобна работа и по-голям контрол и удобен патронник за лесна смяна на накрайниците.

Нашите акумулаторни къртачи разполагат със сигурна гаранция. Така можете да закупите най-подходящия за Вашата дейност уред и да се възползвате от експертен консулт от нашите търговски представители.

 

Възползвайте се и от възможността за покупка с изгодни условия на изплащане. Поръчайте лесно онлайн с БЪРЗА доставка и вземете акумулаторен къртач с гаранция до 36 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.