Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 052 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 052 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Къртачи пневматични

Пневматичните къртачи са значително по–леки, по–ергономични и надеждни. Инвестицията в компресор и инструменти се изплаща бързо. Пневматичните инструменти могат да бъдат с различно приложение, но общото е сгъстеният въздух, с който се задвижват. Позволяват работа в опасни зони за труд и запалима среда – мини, заводи и производство.

 

Пневматичните инструменти са по–леки, заради конструкцията си от леки алуминиеви сплави. Липсата на части за електрическо захранване олекотява допълнително. Друго предимство на пневматичните инструменти е дългият живот на употреба, издръжливостта им на тежки натоварвания и голямата мощност, която ги прави учудващо ефективни.

 

Пневматичните къртачи са инструменти, които разрушават стени от бетон и зидария. Те не са предназначени за пробиване. При тях длето не се върти, а само удря. Силата на удара е толкова голяма, че разбива твърди строителни материали с лекота. Това е идеалният електроинструмент за разрушителни дейности в строителството.

 

Пневматичните къртачи се задвижват от компресиран въздух под високо налягане, който най-често идва от въздушен компресор. По-малкото подвижни части и липса на електромотор, ги правят устойчиви към повреди и прегряване. Затова пневматичните къртачи са предпочитани за професионална употреба.

 

Пневматичните къртачи са идеални за различни къртачни работи като прокарване на инсталации, изкъртване на плочки, строителни разтвори, бетонни неравности и други строителни покрития. С пневматичният къртач може лесно и ефективно да се разбива камък и метал. Пневматичният къртач е незаменим инструмент в първия етап от ремонтните дейности.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматичен къртач RODCRAFT RC5185, който е предназначен за професионална работа. Характеризира се с висока ефективност и ниски вибрации, благодарение на новата редукционна клапанна система с въздушна възглавница, която смекчава вибрациите.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.