Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 241 продукта в наличност и разнообразие от над 3 049 691 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 241 продукта в наличност.
3 049 691 Артикула.
1 2

Лазерни ролетки

Лазерна ролетка е инструмент за измерване на разстояние с помощта на лазер, като устройството автоматично пресмята непрекъснато разстоянието. Освен основната функция за лазерните ролетки имат и функции за пресмятане. По този начин можете да измерите обеми или квадратури, ъгли и т.н. Лазерната ролетка мери непрекъснато и може да измери вериги от размери.


Лазерни измервателни инструменти ще срещнете в довършителните работи в жилищното строителство, при ремонти и реконструкции на домовете. Днес тяхната функционалност е на такова ниво, че с тях може да извършвате многообразни и сложни измервания. От друга страна развитието на умните устройства води производителите им към концепции за просто и лесно обслужване в интерактивен режим, така че с тях да могат да работят всички специалисти, а не само учени и лабораторни работници. Лазерни измервателни инструменти ще срещнете и в много производства, където се извършват прецизни измервания или монтаж на големи машини и съоръжения.


Най-разпространените лазерни измервателни инструменти са:
лазери за равнинност, лазерни ролетки, линейни лазери, ротационни лазери, точкови лазери, аксесоари за лазери.
В тази категория на сайта представяме лазерните ролетки. Те са прецизни и точни уреди, с които ще спестите време и усилия при измерването на разстояния и изчисляването на площи и обеми.


Когато избирате лазерна ролетка трябва да имате предвид дали инструментът може да се използва на открито, какъв диапазон има и каква точност. С навлизането на новите технологии все повече модели имат функция за връзка със смартфони и други устройства за обработка на данни.


При избор на лазерна ролетка е необходимо да се характеризират няколко особености:

  • Първа от тях е обхвата на измерването. В зависимост от нуждите за които искате да закупите лазерна ролетка, можете да определите и до колко метра тя мери. Ако е за ремонтна дейност или битови измервания не е нужна повече от 30 до 40 метра, но ако говорим за строителна или професионална работа е добре да се спрете на лазерна ролетка до 250 метра.
  • Втората особеност е клас на лазерната ролетка. Има няколко класа и в зависимост отново от вида на измерването, трябва да подберете, кой от тях ви е нужен – мерене в точност, мерене в обхват или мерене с допълнителни функции. Точност на измерването е също важен елемент при лазерните ролетки. Има граници, които е редно вие да очертаете. Освен това е добре да се интересувате и от допълнителните функции на лазерната ролетка. С тях можете с лекота да работите и да си осигурите ефективно измерване и работен процес.

Лазерни ролетки на склад с различни характеристики, като големина на диапазон на измерване, допустим брой запаметени измервания, допустима максимална височина на измерване, изберете и поръчайте на водещи производители в онлайн магазин “Баш Майстора”.


Предлаганите модели са придружени с гаранция до 36 месеца.

  • BOSCH
  • DEWALT
  • LASERLINER
  • MAKITA
  • SOLA
  • TOPMASTER
Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2
1 2
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.