Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лампи газови

Газовата лампа намира широко приложение в райони, в които липсва електричеството или то често спира, или за любителите на туризма, дългите походи и пътешествията до места без електрическо захранване. Туристическата газова лампа осветява отлично и не зависи от електричеството или от батерии, които се изхабяват при продължителна употреба на отдалечени от цивилизацията места. При нас ще откриете настолни туристически газови лампи, предназначени за флакони газ. Те осветяват отлично околното пространство и са много подходящи за къмпингуване, туризъм и навсякъде, където няма електрически ток.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете настолна газова лампа комплект за флакон - горелка за пропан-бутан PROVIDUS LG300. Туристическата газова лампа осигурява отлично осветление и е много подходяща за къмпинг, за вилата или за навсякъде, където липсва електричеството. Предпочита се поради факта, че не работи с батерии, които при продължителна употреба се изхабяват. Функционира с най-масовите еднократни газови капсули 190 гр.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.