Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лента за трион

Лентите за трион са изработени от HCS стомана. Режещите листове за ръчни и механични ножовки за метал може да намерите във вариант HSS или HSS-BiM стомана. Ножовете за банциг са в разновидности за дърво, дърво и пластмаса, за метал и общи версии. В магазините ни са достъпни режещи листове за ръчни триони за дърво, както и необходими приставки или резервни остриета и др.

 

Лентата за трион GARDENA 350x15/0.9 мм има прецизни зъбци и е с дължина от 350 мм. Опънатостта на острието може да се наглася лесно, а частите, осигуряващи опъването, са неръждаеми.

 

Лентата за трион STANLEY 300x20 мм е изработена от висококачествена студено валцована стомана. Закалените зъби са много издръжливи и служат за по-голяма дълготрайност.

 

Лентата за трион STANLEY 560x40 мм е предназначена за профилно рязане на дърво. Острието е с универсално озъбяване.

 

Лентата за трион STANLEY 610x20 мм е изработена от въглеродна стомана. Закалените зъби служат за рязане на сухо дърво.

 

Резервното острие STIHL е подходящо за бързо и прецизно рязане. Максималният диаметър на клона е 5 см. Импулсно закаленото острие от хромирана стомана е с тройно заточване и конусовидна форма.

 

Ленти за банциг, машинни ножовки и ръчни ножовки може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.