Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти за апарат за връзване

Лентите за апарати за връзване са необходим консуматив за всеки един апарат за връзване на лозя и растения. Уредите за връзване на лозя и растения работят с два консуматива - лента и телчета, които се предлагат отделно. Телчетата от своя страна служат за захващане на двата края на лентата. Лентите се използват за бързо, лесно и ефективно фиксиране на лозя, домати, краставици, малини, капини, киви, цветя и други растения.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ленти за апарати за връзване MAX, които са предназначени за работа с апарати за връзване MAX модели HT-R и HT-B. Лентите за апарати за връзване са изработени от полиетилен и се предлагат в разновидности от по 10 или 20 броя в опаковка и с дължина 16, 26 или 40 метра. Ширина на лентите е 11 милиметра. Лентите са универсални и са съвместими с повечето модели машинки за връзване на лозе, цветя, домати и други растения. 

 

Лентите за апарати за връзване MAX TAPE-10 се използват основно за връзване на леторасти.

Лентите за апарати за връзване MAX TAPE-15 се използват основно за връзване на леторасти, стъбла, дъговидни и прави клони и за многогодишно връзване до 150 см височина.

Лента за апарат за връзване MAX TAPE-25 се използват за многогодишно връзване до 200 см височина.

 

Препоръчително е лентите за апарати за връзване да се съхраняват при стайна температура и да не се излагат на пряка слънчева светлина и влага!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.