Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти за ръчни ножовки

Лентите за ръчни ножовки, които може да намерите в търговските обекти на „Баш Майстора“, както и онлайн, са произведени от HSS и HSS-Bi-Metal композитни материали. Всички листове, които предлагаме, са гъвкави и еластични, с прецизно заточени зъби и голяма дълготрайност. Някои от моделите са предназначени за по-обща употреба, като с тях може да се режат меки метали, пластмаса и дърво.

 

Листът за ножовка BAHCO 450x38x2.0мм Z=6 е изработен от бързорежеща стомана за максимална производителност при рязане. Подходящ е за рязане на всички типове метали, за малки и големи заготовки, тръби, профили и детайли.

 

Листът за ножовка PILANA 300x13 мм е подходящ за рязане на стомани, цветни метали и пластмаси. Той е двустранно назъбен с вълнообразен чапраз на зъбите.

 

Листът за ножовка PILANA 300x20 мм е подходящ за рязане на стомани, цветни метали и пластмаси. Той е двустранно назъбен с вълнообразен чапраз на зъбите.

 

Листът за ножовка PILANA M42 300x13 мм е с изключително висока степен на гъвкавост. Има прецизно заточени зъби за дълготрайно рязане.

 

Листът за ножовка UNIOR 150x25 мм служи за рязане на метал. Комплектът включва 2 броя. Зъбите са прецизно заточени за по-дълготрайно рязане.

 

Листът за ръчна ножовка BAHCO 215-150 е произведен от висококачествена стомана с композитно покритие и частици волфрамов карбид. Благодарение на технологията листът може да издържи на голямо напрежение при опън и притежава висока износоустойчивост на зъбния венец. Подходящ е за рязане на стъкло, порцелан, керамика и метал. Предлага се като резервен лист за мини ръчна ножовка.

 

Листът за ръчна ножовка BAHCO 216-300-R може да издържа на голямо напрежение при опън и притежава висока износоустойчивост на зъбния венец. Подходящ е за рязане на стъкло, порцелан, керамика и метал. Произведен е от висококачествена стомана с композитно покритие и частици волфрамов карбид.

 

Ленти за банциг и ленти за трион може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.