Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ленти обезопасителни

В категория ленти обезопасителни в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете сигнално-маркировъчни ленти на достъпни цени.

 

Сигнално-маркировъчни ленти се използват за обезопасяване на терени – подове, стълби и стени и се характеризират с много силно залепване към гладки и неравни повърхности. Обезопасителните ленти са устойчиви на износване и подходящи за полагане в помещения с интензивен трафик.

 

В зависимост от цветовете обезопасителните ленти имат определено значение. Лентите в жълт цвят се използват за отбелязване на препятствия, обозначаване на опасни участъци или стълби. Лентите в червен и бял цвят обозначават противопожарно оборудване, зони без тютюнев дим, пожарогасители и площи със запалителни субстанции. Дефектирали продукти, както и отпадъчни материали се маркират с червени винилови ленти за хоризонтална маркировка.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете обезопасителни ленти в жълт цвят - обезопасителна лента с ширина 20 см и дължина 300 метра с надпис – „Внимание електрически кабел", както и червено-бели обезопасителни ленти, изработени от полиетилен с ширина 8 см и дължина 500 м с марка BAND, предупредителна PVC лента с ширина 8 см и дължина 100 м с марка GR SMART, сигнална маркировъчна лента MAGNUS с ширина 7 см и дължина 200 метра, устойчива на вятър и UV лъчи, стареене и износване с отлична видимост и обезопасителна лента TESA с ширина 5 см и дължина 33 метра.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.