Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 473 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 473 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила за автостъкла

Видимостта е от важна роля при движението на автомобила. Нужна за водача е подходящата обзорна видимост. Тя му осигурява преценка за ситуацията на пътя, за да може да изпълни необходимите действия.

 

Предното стъкло на автомобила играе ключова роля при оценката на пътната ситуация.

 

То дава на шофьора сведение за това какво се случва не само пред колата, но и отстрани, доколкото е възможно това – зависи от ъгъла на видимост.

 

Предното стъкло трябва да няма никакви отрицателни дефекти и да бъде максимално прозрачно, за да се осигури добра видимост. Необходимо е специално лепило за смяната и лепенето на автостъкла.

 

TKK Tekafix MS 290 мл е еластично, еднокомпонентно лепило за уплътняване въз основа на МС полимер с отлично плътно прилепване на различни типове стъкло, пластмаса и метали. Екологично чисто е, без разтворители, изоцианати и силикони, с отлична устойчивост на атмосферните въздействия. Лепилото е идеално решение за уплътняване и залепване на стъкла в автомобилната промишленост, индустрията на товарните автомобили и при изработка на контейнери. UV и химически устойчиво е. Може да се пребоядисва. Преди полагане е добре повърхностите да се изчистят от мръсотия и масла. Температура за нанасяне: +5°C до +30°C. Температурна устойчивост от -40°C до +90°C.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.