Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лепила за аквариуми

В миналото изработването на аквариуми било съпътствано с голямо изразходване на уплътнители. Стъклото се полагало в метални рамки и след това се залепяло с уплътнител, обикновено пчелен восък. В днешно време аквариумите се конструират без метални рамки. Стъклото се залепва със силиконови уплътнители. По този начин могат да бъдат конструирани различни по форма аквариуми.

 

Лепилото за аквариум TKK Tekafix Aquarium 300 мл е еластичен еднокомпонентен силиконов уплътнител на ацетатна основа. То се използва за изработка на аквариуми и уплътняване на по-големи стъклени конструкции. Отлично прилепва към стъкло, керамика, полирани повърхности, алуминий и др. Не се стича при полагането му във вертикални фуги. Лепилото е устойчиво на метеорологични условия – дъжд, сняг, екстремни температури. Позволява изработването на аквариуми до 150 л без допълнителни подсилвания. При съхнене отделя оцетна киселина. Във втвърдено състояние продуктът не отделя вредни вещества. UV устойчив, с дълъг срок на годност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.