Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Лесно и прецизно рязане

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 25
Лесно и прецизно рязане

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 25

С акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 25 ще приведете всяко ъгълче в двора и градината си в отлична форма. Този лек и лесно управляем уред показва силните си страни преди всичко при извършване на фини довършителни работи: голяма прецизност съчетана с много лесно управление и обслужване.

 

 

STIHL HSA 25 е много подходяща за оформяне и подкастряне на малки храсти с дребни листа и вечнозелени живи плетове, както и за довършителни работи по краищата на тревни площи. Мощната акумулаторна батерия осигурява пълна свобода на действие и при продължително използване на ножицата.                                         

 

 

 • Лека, удобна и прецизна
  В резултат на ниското си тегло и изключително късия си нож STIHL HSA 25 се управлява много лесно и удобно. Това улеснява прецизното водене на ножицата при рязане и я превръща в идеалния уред за фино оформяне и подкастряне на живи плетове и храсти, както и за точно подрязване краищата на тревни площи.             
 • Добър захват и плавна работа
  Благодарение на ергономичната и гумирана ръкохватка държите STIHL HSA 25 сигурно и удобно. Насрещно движещият се нож осигурява комфортно водене на ножицата с минимални вибрации. Резултатът: перфектно подрязане на храсти и краища на тревни площи.
 • Продължителна работа без кабел
  STIHL HSA 25 осигурява пълна свобода на действие и при продължителна работа с нея. Акумулаторната батерия може да работи без прекъсване до 110 минути, както и да бъде подменена по всяко време с друга батерия (специална принадлежност).
 • Безопасна и гъвкава употреба
  Едно натискане на бутона е достатъчно: ножовете за храсти и трева могат да бъдат подменени бързо и лесно без помощта на инструмент. При това долната част на ножицата се отделя без да се пипа ножа.
 • Високоефективни ножове с двоен ход
  Изключително остри: с лазерно закалените и заточени с диамантина ножове можете да режете клонки с диаметър до 8 мм. Освен това действието на двата припокриващи се ножа е двойно и следователно значително по-ефективно. С 2 000 двойни хода в минута те осигуряват чисто рязане.
 • Издръжлив материал
  Типично за STIHL: редукторът на STIHL HSA 25 е произведен от висококачествен метал. Акумулаторната батерия също е много здрава, благодарение на гумиран пръстен, който изпълнява ролята на защитен ръб. В резултат на това ще можете да се радвате и да работите дълго време с акумулаторната ножица за храсти.
   

Виж още продукти на STIHL в магазин "Баш Майстора"

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.