Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 265 продукта в наличност и разнообразие от над 3 138 400 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 265 продукта в наличност.
3 138 400 Артикула.
1 2 3

Линейни лазерни нивелири

Линейните лазерни нивелири са по-усъвършенстван вариант на точковите такива. Те най-често имат една хоризонтална и една вертикална лазерна линия, които се пресичат перпендикулярно и така проектират кръст върху равнината. Съществуват модели и с повече от един хоризонтален или отвесен лазер.

 

Тъй като един линеен лазерен нивелир може да влезе в употреба за задачи като монтиране на картини, много домашни майстори се възползват от закупуването на такъв. По-професионалните варианти на линейни лазери обикновено имат по-голям обхват на действие и по-добра точност. За улесняване на работата си, много майстори се ориентират към варианти с включен в комплекта статив. В случай че често Ви се налага да работите в по-големи помещение, важно е да съобразите и работния диапазон на уреда. Много клиенти на онлайн магазин “Баш Майстора” се възползват и от предлаганите при нас аксесоари за лазерни нивелири - приемници, монтажни скоби или триноги. В зависимост от приложението, те могат драстично да улеснят работата на уреда и да увеличат възможностите и точността му. 

 

Точният и надежден нивелир винаги е бил сред най-важните помощници както на професионалните майстори, така и на любителите. Ако сте решили да смените или подобрите своята измервателна техника, не се колебайте да се възползвате от предложенията на онлайн магазин “Баш Майстора” още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.