Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Линии

В категория линии в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете измервателни линии, отличаващи се с високо качество и точност при измерване на едни от най-известните производители на пазара - KAPRO, SOLA и STANLEY.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете различни видове измервателни линии за строителството, ремонтите, занаятчийските работилници и т.н. Алуминиевите линии, които ще откриете при нас са с дължина от 30 до 100 см, разполагаме също и с линии с нивелир с дължина от 60 и 80 см. и линии с лазерен нивелир с дължина – 60 см.

 

Линии:

 

Алуминиевите линии с UV покритие се характеризират с  допълнителна устойчивост на износване и много лесна за четене скала. Също така разполагат с висока разделителна способност, осигуряваща точни измервания.

 

Линии с нивелир:

 

Алуминиевите линии с нивелир с UV покритие се характеризират с допълнителна устойчивост на износване и много лесна за четене скала, както и с висока разделителна способност за точни измервания. Линиите с нивелир са подходящи за монтиране и изравняване на рафтове, закачалки, картини или шкафчета, както и за оразмеряване и отбелязване на дистанции за оптимално усвояване на пространството. Алуминиевите линии с нивелир са практични и удобни, поради факта, че са оборудвани с плъзгащи и фиксиращи приспособления за маркиране.

 

Купете своята техника с бърза доставка и гаранция от магазини Баш Майстора.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.