Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Магнетизатори и магнити

Магнетизаторите служат за магнетизиране и демагнетизиране на отвертки. Принципът на работа на магнетизатора се състои в магнетизиране на върха на отвертката, така че винта да "залепне" към него. Намагнитването става, чрез прекарване на върха и стеблото на отвертката през отвора на магнетизатора, маркиран с знак „+“, след което отвертката се магнетизира мигновено. Аналогично размагнетизирането става чрез прокарване и леко триене на върха и стеблото на отвертката през отвора на магнетизатора, маркиран с знак „-“.

 

В зависимост от околната среда, където ще се използва отвертката се определя и продължителността на намагнитването й. Например в област със силно магнитно поле, каквато е електрическото табло например силата на намагнитване може да отслабне, за разлика от употребата й в нормална околна среда, където намагнитването ще издържи значително по-дълът период от време.

 

Намагнитените отвертки се използват на тесни и ограничени пространства, където винта не може да бъде поставен с ръка в отвора, в който трябва да бъде завит. С намагнитена отвертка винта се поставя директно с върха на отвертката и се завива, по същия начин стои въпроса и с развиването и изваждането му. Намагнитени отвертки са предпочитани за изваждане на изпуснат дребен метален елемент от недостъпно за ръцете място.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете магнетизатори с марка FORCE, MAKITA, UNIOR.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.