Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 735 продукта и наличност над 4 104 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 735 продукта в наличност.
4 104 043 Артикула.

Макита увеличи акумулаторната си гама с два нови модела такери.

Акумулаторните DST 111 и DST 112
Макита увеличи акумулаторната си гама с два нови модела такери.

  • Еднократен или автоматичен удар.
  • Регулиране на дълбочина на забиване.
  • Предпазител непозволяващ работа с инструментът 

Makita представи два нови акумулаторни такера работещи с кламери до 10 мм, замествайки два от предходни си модели. DST 111 е 14.4 V модел с който можем да забием до 5000 кламера с едно зареждане на три амперова батерия, докато при DST 112 18V -  бихме могли да  забием до 6000 кламера с три амперова батерия. И двата такера имат магазин събиращ до 150 кламера с широчина от 10мм и дълбочина между 7 – 10 мм.

 

 

Изборът на начин на работа е между две функции. Еднократен удар регулиран от спусъкът на инструментът или автоматичен работещ чрез заключване на спусъкът и активиране при натиск на предпазителя към обработваният материал.  Новостта при инструментите е свързана с понижаване на теглото им, за което допринася изработката на магазините им от пластмаса. Върху тях има разположено прозорче, което ни дава ясна представа точно колко кламера ни остават. Инструментите са оборудвани с LED светлина, кука за закачване на колан и гумирани ръкохватки за удобство при работа.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.