Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маркери

Маркерът е писалка, която има собствен източник на мастило и връх от порести пресовани влакна като филц. Той се състои от контейнер (стъклен, алуминиев или пластмасов) и сърцевина от абсорбиращ материал. Този пълнеж служи като носител за мастилото. Горната част на маркера съдържа перо, направено в по-ранно време от твърд филц и капачка, която предотвратява изсъхването на маркера. До началото на 90-те години и най-често използваните разтворители за мастилото са толуенът и ксилолът. Тези две вещества са едновременно вредни и се характеризират с много силна миризма. Днес мастилото се прави на базата на алкохоли. Маркерите могат да бъдат водоустойчиви, сухо изтрити, мокро изтрити (маркери за прозрачност) или постоянни.

 

Маркерът METRO PLAST 5 мм/143 мм – син е със заострен връх с дебелина 5 мм. Служи за маркиране на метал, картон, каучук, пластмаса, стъкло, камъни и керамика. Подходящ е за професионална употреба и е на алкохолна база.

 

Маркерът METRO PLAST 5мм/143 мм – червен е на алкохолна база и служи за професионална употреба.

 

Маркерът METRO PLAST 5мм/143 мм – черен е със заострен връх с дебелина 5 мм. Подходящ е за професионална употреба и е на алкохолна база.

 

Зидарският маркер SOLA 145 мм е специализиран за дълбоки отвори. Водо- и светлоустойчивото черно бързосъхнещо мастило пише надеждно и без размазване върху гладки и сухи материали като стъкло, метал, камък и пластмаса. Писецът е изработен от неръждаема стомана и позволява лесно маркиране на отворите за пробиване в труднодостъпни места. За носене в джоб и избягване на търкалянето върху наклонени повърхности е предвиден клипс на капачката.

 

Зидарските маркери STANLEY FatMax XL 180 мм служат за работа върху бетон, мед, дърво, метал. Бързозасъхващи са и имат щипка за колан.

 

Зидарският маркер STANLEY Fine Tip 180 мм – черен е идеален за електричари, водопроводчици, дърводелци, зидари и др. Дълготрайното мастило позволява маркера да бъде използван върху различни повърхности. Идеално е за предпазване от зацапване на линиите.

 

Зидарските маркери STANLEY Fine Tip mini 90 мм са с различни цветове в зависимост от приложението. Идеални са за електричари, водопроводчици, дърводелци, зидари и др. Оставят трайна маркировка върху бетон, метал, дърво, пластмаса и заварка.

 

Индустриалният маркер BLEISPITZ 1-2 мм/132 мм – бял служи за маркиране на почти всякакви материали – метал, стъкло, пластмаса, камък, картон, плочки, дърво и др. Най-подходящ е за писане и маркиране особено на тъмни повърхности.

 

Индустриалният маркер BLEISPITZ 4 мм/140 мм (бял, черен) е водоустойчив с бързосъхнещо мастило. Подходящ е за маркиране на почти всякакви материали – метал, стъкло, пластмаса, картон, плочки, дърво и др.

 

Перманентният маркер BLEISPITZ 1мм/140 мм – черен е неизбеляващ и бързосъхнещ. Служи за трайно маркиране и писане върху почти всички материали – пластмаса, картон, метал, стъкло, гума, дърво.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите креди, моливи и тебешири.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.