Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Маркучи за такаламит

Маркучите за гресиране, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са съвместими с голяма част от видовете такаламити. Свързващата част се изработва от поцинкована стомана, а диаметърът на резбата вход/изход е различен. Аксесоарът достига до труднодостъпни места и може да издържа на високо напрежение. На нашия уебсайт и в складовата ни база Ви предлагаме маркучи за масла и греси РА, за такаламити.

 

Маркучът за такаламит BONEZZI 150 мм е изработен от стомана. Диаметърът на резбата вход/ изход е М 10х1 мм. Греста е позволена течност.

 

Маркучът за такаламит BONEZZI 300 мм издържа на голямо налягане. Съвместим е с повечето видове такаламити. Свързващата част се изработва от поцинкована стомана с диаметър на резбата вход/изход М 10х1 мм. Аксесоарът дава възможност за достигане до по-труднодостъпни места.

 

Маркучът за такаламит BONEZZI 400 мм е съвместим с голяма част от видовете такаламити. Той дава възможност за достигане до по-труднодостъпни места. Аксесоарът издържа на голямо налягане. Свързващата част се изработва от поцинкована стомана с диаметър на резбата вход/изход М 10х1 мм.

 

Маркучът за такаламит PRESSOL 300 мм издържа на голямо налягане. Съвместим е с повечето такаламити. Резбата вход/изход е М 10х1 мм. Аксесоарът дава възможност за достигане до по-труднодостъпни места. Изработен е по стандарт DIN 1283.

 

Маркучът за такаламит PRESSOL 500 мм е съвместим с повечето видове такаламити. Той дава възможност за достигане до труднодостъпни места. Свързващата част се изработва от поцинкована стомана с диаметър на резбата вход/изход М 10х1 мм. Маркучът издържа на голямо налягане и е изработен по стандарт DIN 1283.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите и накрайници за такаламити.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.