Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Маси многофункционални

Масата се състои от хоризонтална повърхност, наречена плот или основа, която в повечето случаи се състои от няколко крака. Хоризонталната повърхност може да е с кръгла, триъгълна, квадратна, правоъгълна или неправилна форма. Работната маса е подходяща за професионална и лична употреба.

 

Работната маса REMS Jumbo е удобна и сгъваема. Плотът е изработен съгласно DIN 68 705.

 

Многофункционалната маса BLACK&DECKER WM301 е със здрава стоманена конструкция. Моделът се използва за затягане и последваща обработка на различни детайли. Сгъваемият дизайн улеснява съхранението и транспортирането. Челюстите със специална форма увеличават силата на притискане на стягите.

 

Многофункционалната маса BOSCH GTA 6000 UNTERGESTELL е с лесен транспорт и устройство.

 

Многофункционалната маса DEWALT DE7023 е направена от алуминий. Станцията разполага с пружиниращи крака с бързо освобождаване, за да създаде сигурна работна платформа на работната площадка. Удобната дръжка за носене на долната страна на стойката осигурява лесен и балансиран транспорт с една ръка. Пренасянето се подпомага от лента за носене на рамо.

 

Многофункционалната маса DEWALT DE7033 е с два ограничителя, скоби за стационарни циркуляри.

 

Многофункционалната маса DEWALT DE7035 е изключително компактна, лесно и бързо се сгъва и разпъва. Удобна е за транспортиране. Стойката за циркулярния трион е със здрава алуминиева конструкция с капацитет на натоварване до 600 кг.

 

Многофункционалната маса FESTOOL MFT/3 може да се оборудва за всяко приложение с подходящи принадлежности. Удължението MFT3 прави възможно използването на всички CMS модули за рязане, фрезоване и шлифоване, а с разтегателната маса са възможни подравняващи разрези с максимална широчина на рязане от 830 мм.

 

Многофункционалната маса FESTOOL MFT/3 Conturo е с пластини за приплъзване за сигурно водене на обработваемия детайл. Прави възможно накланянето на машината в масата и по този начин осигурява хоризонтална подпора на обработваемия детайл по време на кантиране – за удобно и сигурно водене и на големи детайли.

 

Многофункционалната маса FESTOOL MFT/KAPEX е в комбинация със сгъваем ограничител, ъглова подпора и затягащи елементи. Съхранява се чрез спестяващите място сгъваеми крака.

 

Многофункционалната маса MEISTER e с две 18 мм найлонови челюсти и дебел дървен плот.

 

Многофункционалната маса WOLFCRAFT Master 200 има стабилна рама със система за бързо сгъване за пестене на място при складиране. Предната челюст се регулира с две ръкохватки.

 

Многофункционалната маса WOLFCRAFT Master 600 осигурява ергономично положение на тялото независимо дали е право или седнало. Работният плот има възможност да бъде удължен. Вградените магнити в плота позволяват да се задържат болтове и пирони без да падат.

 

Работната маса със стяги BATAVIA CROC LOCK е удобна и лека с иновативен дизайн. Притежава затягаща система и е идеална за всякакъв вид потребители.

 

Мобилният работен плот FESTOOL STM 1800 е лек и компактен за транспортиране чрез специалната система за сгъване. Плоскостният материал може да се поема и обработва от един човек. Оборудван е със здрави колелца и спирачка.

 

Мобилната работилница FESTOOL MW 1000 впечатлява с лекота на използване за транспортиране, монтаж и демонтаж. Има отлична проходимост по стълби благодарение на големите напълно гумирани и устойчиви на удар колела. Добавянето на няколко многофункционални маси и SYSTAINER чекмеджета е възможно без проблеми.

 

Работната поставка MEISTER е с подложка срещу приплъзване. Лесно сгъваема е и удобна за пренасяне.

 

Регулируемата стойка за настолен циркуляр MAKITA е с две колела за по-лесно преместване. Височината на стойката се регулира.

 

Регулируемата стойка за настолни циркуляри BOSCH GTA 2600 e подходяща за всички циркуляри за рязане чрез потапяне на BOSCH. Опорите за материала могат да се изтеглят от двете страни до максимална дължина 2600 мм.

 

Регулируемата стойка за настолни циркуляри BOSCH GTA 3800 е с опори за детайли с ограничител по дължина за точна работа с дълги детайли. Пасва на почти всички циркуляри за рязане чрез потапяне, както и за комбинирани циркуляри.

 

Регулируемата стойка за настолни циркуляри MAKITA DEAWST05 е със здрава конструкция за по-добра безопасност и стабилност. Подходяща е за моделите LS1016, LS1018L, LS1216, LS1440, LH1040, LH1200.

 

Регулируемата стойка за настолни циркуляри MAKITA DEAWST06 има индивидуални настройки на подложките за детайли с ограничител за дължина.

 

Стойката за настолен циркуляр DEWALT e удобна за транспортиране с възможност за регулиране на височината.

 

Стойката за циркулярен трион STANLEY е с изключителна здрава метална конструкция, която може да устои на натоварвания. Може да се сгъва и разгъва бързо и лесно и да не заема много място. Предназначена е за обработване на големи детайли.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.