Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Масльонки

В категория „масльонки“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от метални и пластмасови масльонки за смазване от водещи производители на достъпни цени.

 

Масльонката е инструмент, предназначен за ръчно смазване на механизми. Масльонките, които предлагаме са много удобни, с гъвкав накрайник, който служи за по-лесно омасляване дори и на най-труднодостъпните места. Масльонките, които ще откриете в магазини Баш Майстора са изработени от метал или пластмаса, с вместимост от 200 до 500 мл, с твърди или гъвкави тръби за по-лесно омасляване.

 

Масльонки метални:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете метални масльонки с марка BONEZZI, MTX и UNIOR с казанчета, изработени от стомана и боядисани в червен или син цвят, с твърда тръба за контрол на омазняването. Металната масльонка UNIOR 500 мл освен с твърда тръба, разполага и с гъвкава тръба за по-лесно омасляване на труднодостъпни места.

 

Масльонки пластмасови:

 

При пластмасовите масльонки казанчето е изработено от пластмаса. В магазини Баш Майстора ще откриете пластмасова масльонка BONEZZI 300 мл с гъвкава тръба за по-лесно омасляване на труднодостъпни места.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.